Oldalmegjelenítések:

2011. április 6., szerda

Gondolataim 3.

A kedves olvasó észre fogja venni, esetleg le is biggyeszti a száját, hogy egyszerű hétköznapi ételek lesznek zömében a receptek között.
Igen. Ez célom is volt. Ugyanis, ha valaki még csak ismerkedik a főzés tudományával, talán szerencsésebb, ha előbb egyszerű ételekkel ér el sikereket. Utána sokkal bátrabban foghat hozzá bonyolultabb ételek elkészítéséhez. 
Persze, azért előbb-utóbb kerülnek ide bonyolultabb receptek is. 
Szégyent még nem vallottam az általam elkészített ételekkel. Mindig nagy örömmel fogyasztotta el a családom. Nekem ők a legfontosabbak: unokáim, menyeim, fiaim, párom. Nyolcan vagyunk egyelőre. Azelőtt hatan voltunk... fiaim, mi, szüleim. Aztán volt időszak, amikor vendégek is jöttek... De mint minden, ez is elmúlt. 
Viszont remélem, a család szaporodni fog még 1-2 kis unokával, akiknek szintén nagy örömmel főzhetem meg a kedvenc ételüket.
És talán egyszer - megérezvén egy-egy régi ízt - eszükbe jut: ezt anyu is pont így csinálta... Vagy az unokák, hogy úgy szeretem, ahogy a mama főzi.
Álom-álom... 
A jó Isten adjon nekem erőt, hogy legyőzhessem a betegségeimet, hagyjon meg nekem némi humorérzéket, mert nincs jobb annál, amikor együtt a család, beszélgetünk, viccelődünk és őszintén, szívből tudok még nevetni. 

6 megjegyzés:

María írta...

Kedves Roza! Ma eddig sikerült elolvasnom a blogod, de holnap folytatom, mert nagyon érdekes. Pontosan én is úgy érzek, ahogy ebben a bejegyzésben leírtad. Köszönöm, hogy az olvasóm lettél, mert lehet, hogy nehezebben találtam volna erre a jó kis blogra. Ígérem, rendszeresen visszatérek én is hozzád, mert nagyon jók a bejegyzéseid, úgy érzem, az ízlésünk is hasonló. Üdvözlettel: Mari

Roza írta...

Köszöntelek, kedves Mari!
Örülök, hogy rámtaláltál.
Nézzél be hozzám máskor is.
Üdv:
Roza

Kata írta...

Kedves Roza!
Netes barangolásom során jutottam el Hozzád,ami nem mostanában történt,de rendszeres olvasód csak egy-két hete lettem.Nagyon szeretem olvasgatni az írásaidat és főleg a receptjeidet!

Az,hogy a saját olvasód lettél....ne törődj vele!Más blogokon is láttam már ilyet.Hogy,hogy lehet törölni,nem tudom.Ha lesz egy kis időm utána nézek,bízom benne,hogy találok valami utalást rá.Bár a blogolásban én is nagyon kezdő vagyok.Mindenre magamtól jöttem rá,mivel a gyermekeimnek...... Azt hiszem érted.

Köszönöm,hogy az olvasóm lettél!Örülök Neked!

Roza írta...

Kedves Kata, én is örülök Neked:)
Köszönöm, hogy benéztél, hogy olvasod a blogomat.

Culinaria Ungaria írta...

Kedves Roza!
Èrdekesnek találtam amiket írtál, mert én is kezdö blogos vagyok, és ez utóbbi idöben nekem sincs túl sok olvasóm. Ez kicsit elszomorított az elején, DE...
Nem szabad elkeseredni, mert a képeid nagyon szépek ám, én telefonnal soha nem tudnél ilyen képeket készíteni!!! A blogodat pedig kifejezetten az "egyszerü" receptek miatt olvasom, egy kicsit visszarepít a nagymamám és anyukám konyhájába!!! Szóval fel a fejjel, és csak így tovább!!! Szép hétvégét kívánok Neked!!Üdv:Krisz! :-D

Roza írta...

Krisz kedves, köszönöm szépen:)
Én is minden jót kívánok Neked!:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...