2011. június 20., hétfő

Tarhonyás hús fejes salátával

Hozzávalók:
(4 személyre)

70 dkg sertés lapocka
1 fej vöröshagyma
1 paprika
1 paradicsom
1 teáskanál őrölt paprika
só 
bors
4 dl tarhonya

Elkészítése:

A hozzávalókból (a tarhonya kivételével) rendes sertéspörköltet készítek. Amikor a hús már félig megpuhult, hozzáöntöm a tarhonyát, elkeverem és legalább 4 dl vizet öntök hozzá. Ha kell, még utánasózok. Ezután beteszem a sütőbe, és takarék lángon addig hagyom ott, amíg a hús is és a tarhonya is megpuhult. Sütőben készítve nem sül oda a tarhonya, nem kell kevergetni.

Nyáron fejes salátát, vagy kovászos uborkát kínálok mellé.







Nincsenek megjegyzések:

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...