Oldalmegjelenítések:

2011. augusztus 14., vasárnap

Most szomorkodok egy keveset...

Délután elmentek az unokák, bizony nagy lett a csend, üres a ház:( És úgy néz ki, a szünet hátralévő részében már nem is jönnek vissza hozzánk. Holnap a másik mamájukhoz mennek - igaz, csak pár napra -, utána is van programjuk, egy születésnapi zsúrra hivatalosak. Még lehet, hogy Péteremékkel a Balatonra is lemennek... Tavaly is elvitték őket és nagyon boldogok voltak,  azóta is emlegetik. Aztán az utolsó héten már sokasodnak a tennivalók, az iskolakezdéshez kell még a fiamnak beszereznie dolgokat. Pl. még egy ünneplős nadrágot...

Még a Néró kutya sem találja a helyét:) A nyitott ablakon behallatszik a sóhajtozása:) De tényleg!:)



Annak örülök, hogy jól bírtam ezt a két és fél hetet, amit az ikrek itt töltöttek. Sajnos, tavaly a depressziómon nem tudtam kellően úrrá lenni,  így hamarabb vitték el a fiúkat, mint ahogy terveztük:( Hála Istennek, semmi probléma nem volt az idén:) Emlékezetes, kellemes és szép napokat töltöttünk együtt.



A kép innen!

4 megjegyzés:

María írta...

Át tudom érezni a szomorúságod. Engem is letaglóz, ha elmennek a gyerekek és főleg az édes kis Unokánk! (Csak zárójelben jegyzem meg, most viszont nagyon örülök, mert szeptember 4-én jön Tomi hozzánk, és majd csak szeptember végén visszük haza :):):)! Madarat lehet velem fogatni!!)

Vicuska írta...

Megtelt a ház élettel és most kis időre elcsendesedett minden és mindenki... Az ember felidézi az elmúlt időszakot, kellemes perceket, órákat, napokat és alig várja, hogy újra átélhesse :) Így érez egy tündéri Nagyi!

trollanyu írta...

Nagyon együttérzek veled, nagyon rossz lehet most neked. A kutyus is tényleg olyan szomorú. De legalább jól éreztétek magatokat és új élménnyel gazdagodtak az unokáid:)

Roza írta...

Maria,örülök, hogy hozzák az kis Tomi unokádat:)) Szeptember 4-e meg úgyis a kertek alatt van már:))

Vicuska, igen, azt hiszem jól fogalmaztad meg:)

Trollanyu, ugye hogy szomorkás a kutya?:) Nem túloztam...:) És igen, nagyon jó volt ez az idő együtt.

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...