2011. szeptember 24., szombat

A cukros-könyv is ajánlja,

így ebédre székelykáposztát főztem. Nem rizzsel, tarhonyával. Finom volt, jólesett:)

1 adag szénhidráttartalma: 35,9 gramm

5 megjegyzés:

Éva írta...

Guszta nagyon, egészségedre !

trollanyu írta...

Szeretem én is nagyon:) Tarhonyával is biztos finom. Olyan éhes vagyok:)

Roza írta...

Köszönöm Éva:)

Trollanyu, én hol tarhonyával, hol rizzsel szoktam készíteni. Mikor milyen kedvem volt. Most, hogy oda is kell figyelnem, a tarhonyának 4 grammal kevesebb a szénhidráttartalma. Tudom elenyésző különbség, de sok kicsi sokra mehet:)

Kati írta...

Éppen Katalinnál is székelykáposztát láttam, bár mi mást nevezünk annak, abba nem kerül sem rizs sem tarhonya, nálunk ezt kolozsvári kápsztának nevezik.

Roza írta...

Kati, lehet, ez is olyan étel, amit vidékről-vidékre másképpen neveznek:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...