Oldalmegjelenítések:

2011. szeptember 19., hétfő

Főtt hús paradicsommártással

Terv szerint:) Igaz, a paradicsommártás kissé több szénhidrátot tartalmaz, mint ahogyan gondoltam, de nagyon kevés kenyérrel fogyasztottam el.
(Halkan megjegyzem, mit megjegyzem, eldicsekedek, hogy fogytam több, mint 6 kg-ot, amióta e szerint a szénhidrát-szegény diéta szerint étkezek.:) És még a kalóriákat nem is igen számolom!:)

5 megjegyzés:

Éva írta...

Gratulálok az eredményedhez, gondolom a cukrod is csökkent? Jöttem az ebédemért, amit tegnap kértem! Nagyon guszta lett!

Adél írta...

Gratulálok,az szép eredmény,nagyon ügyes vagy. A paradicsommártás nagyon finom,rég készítettem,jó,hogy eszembe juttattad.:)

trollanyu írta...

Gratulálok kedves Roza:) Két legyet egy csapásra, nagyon ügyes és kitartó vagy. A paradicsommártást nálunk inkább tésztafélékkel szeretik, de istenien néz ki a főtt hússal.

María írta...

Én is gratulálok, ez is mutatja, hogy nagyon jól csinálod a diétát. Látod nem kell kétségbeesni, csak egy kicsit odafigyelni. Végignéztem amit mostanában főztél, és szívesen végigkóstolnám mindet. Nagyon finomakat készítettél. Csak így tovább a diétával :)!!

Roza írta...

Köszönöm szépen Mindőtöknek!:)
Azt hiszem, ez a diéta már végig kíséri az életemet... Legalább is, ha elkerülhető vele az inzulin, már az is jó. Ámbár az inzulin sem mentesít a diéta alól... Saját érdekemben:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...