Oldalmegjelenítések:

2011. november 19., szombat

Palóc gulyás és palacsinta

Ezeket főztem ma. Palóc gulyást annyit, hogy maradjon holnapra is. Palacsintát azt csak egy pár db-ot, hogy ne legyen nagy számomra a kísértés. Ennek ellenére - tele lelkifurdalással - 2 db sima cukros palacsintát ettem:(

1 adag szénhidráttartalma: 25 gramm
1 darab palacsinta szénhidráttartalma (töltelék nélkül): 21,09 gramm.

8 megjegyzés:

trollanyu írta...

Roza, nekem a palócgulyás az egyik nagy kedvencem:) Lehet, mert palóc őseim vannak:) Tervezem az elkészítését én is hamarosan. A palacsintasütésre pedig még mindig nem bírtam magam rávenni:)

wanna írta...

Mi is nagyon szeretjük a gulyást, főleg bográcsban szoktuk főzni a szabadban. A birkagulyás meg egy igazi specialitás, viszont habarni nem szoktuk.

Petra írta...

Pont ez volt a menü nálunk tegnap! Nagyon guszta minden!

María írta...

Nagyon finom ebédetek volt :)!!

Roza írta...

Trollanyu, mit mondjak, én szeretek palacsintát sütni:)

Wanna, én is főzök olyan gulyást, nem is egyet, ami nincs habarva. A palócot habarni kell:)

Petra, akkor egyforma finomat ettünk:)

Köszönöm Maria, tényleg finom volt:)

MJ írta...

Néhány napja sógornőm kínált palóc gulyással.
Nem bánom, hogy nem utasítottam vissza. :)

Roza írta...

Ugye? De ezek szerint Te is szereted?:)

MJ írta...

Hogyne, remek étel. Igaz, mi a legritkább esetben készítjük bárányból De jó marhával, disznóval is. :)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...