2011. december 16., péntek

Hekk párizsiasan, sárgarépás burgonyapürével

Hibák pedig azért vannak, hogy elkövessük őket!:) Nem mártottam lisztbe a palacsintatészta előtt a hekket, ezért lett olyan kis "lefolyós". De azért finom, ropogós lett.
Sárgarépás burgonyapüré.

13 megjegyzés:

Tea írta...

Ha nem mondtad volna..ilyen kis lefolyósan is megenném! Én ilyenkor nem palkó tésztát csinálok, csak kis liszttel elkeverem a tojit, és tejföllel hígítom, meg teszek hozzá fokhagymát, citromlevet, cukrot, borsot. Így is, úgy lecsúszna!)))

Gabriella írta...

Nagyon szépen tálaltad! :)

Roza írta...

Tea, nem hangzik rosszul a módszered:)

Gabriella, köszönöm:)

Éva írta...

A napokban ettem halat, de szerintem most megint bevállalnék erről a tányérodról egy szeletet. Nagyon guszta!

Kreatív konyha írta...

Jól hangzik! Teljesen jó így lefolyósan is, nem is kellett volna "mondanod" :)))

Roza írta...

Éva, köszi:)

Kreatív konyha, szintén:)

trollanyu írta...

Roza, ez legyen a legnagyobb hibád,amit elkövetsz:)A répás krumplipürét ki fogom próbálni, nagyon jó ötlet:)

Rózsa írta...

Ha nem írod le, kedves Roza, észre sem vettem volna.

Roza írta...

Trollanyu, Rózsa, azért írtam le, nehogy azt gondolhassa bárki, hogy és azt hiszem, értő szem nem veszi észre?:)

m.k. írta...

kösz az ötletet!!!!

Roza írta...

m.k. nagyon szívesen!:)

wanna írta...

Nagyon szép a karácsonyi design! Finom az étel.

Petra írta...

De finom már megint! :)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...