2011. december 21., szerda

Tejszínes-hagymás csirkemell zöldborsós rizzsel.

Viszonylag hamar elkészült ma az ebédünk.

Hozzávalók:

1 cs. Maggi tejszínes-hagymás csirkealap
40 dkg csirkemell
3 dl tejszín
vaj3
3 dl rizs
3-4 evőkanál étolaj

petrezselyemzöld
2 marék zöldborsó

Elkészítése:

A Maggi fixen leírtak szerint elkészítjük a csirkét.
Amíg a csirke sül, elkészítjük a rizsköretet.
Tálalásnál a rizst frissen vágott petrezselyemzölddel szórjuk meg.

9 megjegyzés:

trollanyu írta...

Ma is nagyon finomat főztél, mint mindig:) Nálunk a csirkemell a legkelendőbb étel, bármilyen formában, bármikor:)

Petra írta...

Ez a finomság jólesne vacsorára! Küldesz? ;)))

Éva írta...

Nagyon guszta! De szívesen megkóstolnám akár most is ,ha maradt egy kicsike?:-))

wanna írta...

Jó ebéd, vagy vacsora, a csirkemell sok mindennel "turbózható", ilyen a tejszín is, jót tesz neki .

Jay írta...

wow...sounds especially tasty..
just found your space Roza...love your space..
excellent recipe collection with nice presentation..
Am your happy follower now..:)
do stop by mine sometime..
Tasty Appetite

trollanyu írta...

Kedves Roza, akkor lefordítom Jay megjegyzését: wow, különlegesen ízletesnek hangzik, csak most találtam a blogodra, nagyon tetszik. Kitűnő recept gyűjtemény szép bemutatással. A követője vagyok a blogodnak mostantól, majd nézd meg a blogomat valamikor.

Roza írta...

Trollanyu, pedig nehezen találtam ki, mi legyen az ebéd:)

Petra, Éva legközelebb küldök fénypostán:)

Wanna, úgy ahogy mondod! Nagyon jó volt ezzel a tejszínes mártással.

Jay, thank you very much!
I look at your blog:)

Trollanyu köszönöm a segítségedet!:)

Rózsa írta...

Kedves Roza, ez nagyszerű ebéd.

Roza írta...

Köszönöm, Rózsa!:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...