Oldalmegjelenítések:

2012. január 12., csütörtök

A hozzászólás-probléma

a segítségetekkel megoldódott. Most új probléma jelentkezett: egyőtökhöz sem tudok belépni:( Sem megnézni, sem hozzászólni:( Várok holnapig, hátha a böngészőmmel van gond, ami pill. nem frissíthető. Holnap viszont nem leszek itthon:( De kora reggel megnézem, hogyan állnak a dolgok.
Jajj, nagyon szomorú vagyok!:((

5 megjegyzés:

sedith írta...

Látom, átállítottad, és így gyorsabban megy minden. Örülök, hogy most nálad is működik.
Én Opera böngészőt használok, és néha nálam is vannak furcsaságok. Ezt a böngészőt meg amúgy sem szereti a Blogger egyáltalán. De én azt figyeltem meg, hoyg olyankor vannak gondok (pl. egy időben nem látszódtak a rendszeres olvasóim vagy az utolsó kommentek), amikor valamelyik szolgáltató valami frissítést, újítást eszközöl, és amíg egyik felveszi a lépést a másikkal, addig vacakol ez-az. De ez csak amolyan laikus, hozzá nem értő vélemény, nem biztos, hoyg létezik lyen.:)

Roza írta...

De, de, én is ilyesmire gyanakszom. A Google Chrome sem gagyi böngésző:)
Köszi, hogy figyeltél rám!:)

Rózsa írta...

Kedves Roza, nem hoztam volna fel, de mivel gondod támadt a hozzászólásokkal, nálam a rendszeresen látogatott blogok listáján a Tied nem jelenik meg, úgy kell rákeresnem, ezért történik meg, hogy sokszor kések vagy nem látogatlak, egyébként én is a Chrome böngészőt használom és a többi bloggal nincs ilyen gond.

Roza írta...

Rózsa, ezt aztán végképp nem tudom, mitől lehet...
Mindenesetre az este letöltöttem a Chrome legújabb verzióját, most nálam minden olyan, mint eddig. Lehet, hogy ez az általad említett problémát is kijavítja... Remélhetőleg.
Már csak azt kell kiókumlálnom, hogy a Chrome-om miért nem frissít automatikusan.

Fernel írta...

Ez az irányítópultról nem látszik az adott blog friss bejegyzése nem mai történet, én is sóhajtoztam itt decemberben, hogy hiába vettem fel egy blogot a rendszeresen olvasottak közé, csak a régebbiek jelennek meg a pulton. Megoldást nem tudok, csak megpróbálok együtt élni a helyzettel,és kézzel frissítem a bejegyzéseket.
És igen, én úgy érzem, hogy lemaradok valamiről, mert egy idő után már kiesnek blogok a fejemből, mert máshol jár az eszem. Ezért én a gyakran olvasott blogokat is felveszem a könyvjelzők közé, aztán onnan olvasok időnként.
Ja, nem olvasott blogok követését sem tudtam törölni, hiába akartam, hónapok után is ott virít a friss bejegyzés az irányítópulton. Ami kéne, az meg nincs :(
Evvan :D

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...