2012. április 23., hétfő

Friss vegyes saláta, ezersziget öntettel


Hozzávalók:
(2 személyre)

2 db paprika
1 db sárgarépa
1 db alma
1/4 cékla
1/4 db kígyóuborka
2-3 evőkanál Bianco balzsamecet

1 cs. ezersziget salátaöntet
1 kis doboz (175 g) kefir

Elkészítése:

A hozzávalókat megmostam, a sárgarépának, az almának és a céklának a héját levágtam. A paprikát vékony szeletekre vágtam, enyhén megsóztam. A többi hozzávalókat uborkagyalun vékonyra szeleteltem és mindegyiket enyhén megsóztam. Amikor az hozzávalók elfogytak, 2-3 evőkanál Bianco balzsamecettel meglocsoltam. Az öntetet a zacskón feltüntetettek szerint elkészítettem, kicsit hagytam állni és az alapanyagokkal összekevertem. Tálalásig hűtőben tartottam.
Ma csirkepörkölt és galuska mellé adtam, de bármilyen ételhez adhatjuk, ami megkívánja a salátát.

4 megjegyzés:

Lilla írta...

Hmm, fincsi lehet!

Kati írta...

Jöhetne hozzám is egy ilyen tányérkával:)

teller-cake írta...

Igazi tavaszi vitaminbomba, én is kérek! :-)

Roza írta...

:))

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...