2012. április 11., szerda

Tejfölös-burgonyás sült hús (maradék húsból)

Előfordul és nem csak nagyobb ünnepek után, hogy marad sült-, főtt- vagy rántott hús. Nem sok kedvünk van pl. a másnapos rántott szelethez és a másnapos sült burgonyához úgy, hogy csak felmelegítjük. Én most azt találtam ki, hogy a maradék karika burgonyát leraktam egy kizsírozott kis méretű tepsibe, ráraktam a rántott szeleteket.

1 kis pohár tejfölt elkevertem 2 egész tojással és szépen a hús tetejére kanalaztam úgy, hogy az alatta lévő burgonyára is kerüljön. Megszórtam finomra vágott snidlinggel. Előmelegített sütőben jól átsütöttem.

 Amikor elkészült, fejes salátát kínáltam mellé. Nagyon finom volt:)

10 megjegyzés:

Gabriella írta...

Szuper ez a husi így. Nagyon jó ötleteid vannak! Megjegyzem ezt a receptet, illetve mentem... :)

María írta...

Nálunk sem ugranak a kimaradt rántott húsért, úgyhogy én is mentem az ötletet :)!!

Roza írta...

Gabriella, Maria, nagyon örülök, hogy megtetszett Nektek is:))

Zsuzsa írta...

Remek ötlet!!!

trollanyu írta...

Tényleg remek ötlet:)Nálunk sosem marad ki rántott hús, mert annyira ritkán készítek, azonnal befalják. De sült hús szokott, raktározom is az ötletet:)

andi írta...

a rántotthús az nálunk is elfogy,de sült hússal én is el fogom készíteni:)!

Roza írta...

Zsuzsa, Trollanyu, köszönöm:)

hankka írta...

Tényleg jó ötlet, és nagyon guszta a képeken! :)

Vicuska írta...

Finom és jól mutat!

Lilla írta...

Ez igazán izgalmas étel, nagyon tetszik, legközelebb kipróbálom!

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...