2012. július 23., hétfő

Tegnap visszajöttek az ikrek.

Ugyanis pénteken hazavitte őket a Fiam. Mondván, pihenjek egy kicsit...(??) Most 3 napot itt lesznek, utána jön haza anyukájuk, így az elkövetkezendő két hétben biztosan nem látom őket.
Már az este megbeszéltük, mi legyen ma az ebéd. Így esett a választás a halászlére, melyet életemben először filézett halból készítettem.


Még egyet forr és el is készül:)
Kitálalva, tésztával:
A tésztát is magam készítettem. Itt nyújtás után szikkad a tészta:

Összevágva:
Kifőzve:
Végül az ikrek diós metéltet kértek másodiknak. Nagyszerű, ugyanilyen tésztából készítem azt is:)
Tehát az ebédünk halászlé tésztával és diós metélt volt:))

6 megjegyzés:

Marianna Beszteri írta...

Nagyon finom ebédetek volt! :)

Roza írta...

Igyekszem Marianna, ha itt vannak az unokák:)
Köszönöm:)

andi írta...

Bajai lévén sokszor főzünk hallét,mi is tésztával esszük,itt így szokás :):)

Lilla írta...

Nagyon guszta lett!

Kati írta...

Roza, úgy megkívántam a halászlevedet, ezer éve ettem, de csak étteremben, de nagyon finom volt. Diós tésztát én is nemrég készítettem, nagyon szeretem:)

Gabriella írta...

A halászlevet kevésbé szeretem, bár mindig meg szoktam tenni, ha elém teszik. :))
Viszont a diós metélt nagy-nagy kedvencem, de soha nem készítek ilyesmit, mert a férjem nem szereti... milyen régen is ettem. :P

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...