2012. augusztus 3., péntek

Hurka, hurka...

Annak idején, amikor még drága emlékű Szüleim vágtak disznót, májas hurkát sosem készítettek. Sem májas-rizseset. Viszont rizses véres hurkát azt igen. Azt imádtam:)
A napokban vásároltunk véres- és májas hurkát, így ma az került terítékre.
Snidlinges törtburgonyával és kovászos uborkával fogyasztottuk.

5 megjegyzés:

Kati írta...

Én is szeretem a véreshurkát nagyon:)

Éva írta...

Ó mennyire finom tud lenni a jó házi hurka annak nincs is párja! Nagyon guszta így az uborka és krumplival,mit is mondjak? Szívesen ebédeltem volna veletek, egészségetekre!

María írta...

Én is, én is szívesen ebédeltem volna Nálad!! Imádom a hurkát, de véreset nagyon ritkán látok, pedig az nagy kedvencem. Olyat, persze, mint az igazi házi, nem lehet kapni, de ha nincs ló,....:D

Roza írta...

Köszönöm Lányok:)
Ezt a hurkát jól kifogtam, mert nagyon finoman volt fűszerezve, és szinte olyan volt, mint a házi. De ilyet ritkán kapok.

teller-cake írta...

Képzeld, szüleim zsemlekockával készítik a hurkát, nincs is finomabb annál - szerintem! :)))

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...