2012. október 16., kedd

Galuska tejszínes gombás-olívabogyós raguval



Hozzávalók:
(2 személyre)

30 dkg szeletelt gomba
1 fej vöröshagyma
5 dkg olívabogyó
petrezselyemzöld
2 dl főzőtejszín

bors
3-4 evőkanál étolaj

Elkészítése:

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk és a felforrósított étolajon, kissé megsózva, fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a gombát, borsozzuk, majd a gomba puhulásáig pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a szeletekre vágott olívabogyót, majd hozzáöntjük a főzőtejszínt és a vágott petrezselyemzöldet.  Egyet forraljuk, majd galuskával tálaljuk.


9 megjegyzés:

Aleda írta...

Tejszínes és gombás, ráadásul galuskával. Nekem ez tökéletes !!

Roza írta...

Köszönöm, Aleda:)

Éva írta...

Látod én meg most ezt ennék meg nagyon szívesen! Guszta!

Roza írta...

:))

marisz57 írta...

Ezt nagyon szeretem, szívesen ebédeltem volna ma nálatok!

Kati írta...

Ezt én is nagyon szeretném:) De a diétám miatt 2 hónapja nem ettem tésztát. De most vettem teljes kiőrlésűt, mert kívántam.

Roza írta...

Marisz, szívesen láttalak volna:)

Kati, én is diétázom, de azért néha eszem egy kevés tésztafélét is.

Gabriella írta...

Hűha, nagyon jól hangzik. :)

Roza írta...

Köszönöm, Gabriella:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...