Oldalmegjelenítések:

2013. január 27., vasárnap

Családi nap.

Tegnap - január 4-e óta először - ismét családi nap volt nálunk:) A kis Lilit kivéve, aki éppen az apukájánál volt, mind együtt voltunk ismét.
Babgulyás, fánk és burgonyás lepény (as. Pisti pogácsa)  volt a menü. Ha így összejövünk, nem igen van idő ételeket fényképezni:) Arról nem is beszélve, hogy a kis Zsozsókámnak  még készítettem egy nagyon fini burgonya-alma főzeléket is. Kép arról sincs, de gondolom, elhiszitek:))
Hála Istennek, úgy elfogyott minden, hogy csak egy kis gulyás maradt mára. De ez nem baj, sőt!:)
Jól éreztük magunkat együtt. Végre a képek is megérkeztek, amit a fiúkról készítettek (szokás szerint) az iskolában, karácsonyra. Így most azokból osztok meg veletek egyet... Sajnos, olyannyira nem fényképeztünk, hogy a kis Zsozsókáról sincs új kép:( Ő nagyon tüneményes volt, szépen evett is, és jól is viselkedett. Igaz, a szülők panaszkodtak, hogy éjszaka nem hagyta őket aludni, de végül vita tárgya maradt, hogy ki-kit nem hagyott aludni:))

A példás magatartású és szorgalmú, dicséretes félévi bizonyítvánnyal büszkélkedhető Lackó és Bence:)

7 megjegyzés:

Lívia írta...

Nagyon aranyos, kedves és okos kis fiúk az unokáid. Na de Zsozsóka is tüneményes kis baba. Jó az amikor szeretetben együtt van a család, nagy öröm egy Nagymamának, Anyának.

trollanyu írta...

Nagyon szuper és boldog nap lehetett, amikor az egész család összejön, annál jobb nincs. Nálunk ilyen nem nagyon van, csak ki vagyunk 5-en, mert mindenki más országban él:) Nagyon helyesek a fiúk és én elhiszem képek nélkül is, hogy minden nagyon finom volt:)

mellissina2 írta...

Hú de jóképű kis legénykék!!!!

Roza írta...

Köszönöm, kedves Líviam, így van, ahogy írod!:)

Trollanyu, Ti már eleve sokan vagytok, csak magatokban is:) A ritka alkalmak pedig sokkal joban megmaradnak az ember szívében:) Köszönöm a bizalmat, hogy nem kell kép bizonyságul:))

Kedves Mellissina:)
Nagyon büszke vagyok rájuk!:) És hát igen, csinos kis fiatalemberek:))

María írta...

Megint irigykedem egy kicsit, hogy együtt lehetsz az Unokákkal. Ma nekem 25 perc skype jutott, de annak is nagyon örültem.
Nagyon aranyosak a Fiúk!! Biztos bomlani fognak a lányok utánuk :)! Gratula a jó bizonyítványhoz Nekik!!

Éva írta...

Nagyon aranyosak a fiúk gratulálok nekik a jó bizonyítványhoz! Roza akkor az elmúlt hétvégén is unokáztál meg most is? De jó volt nektek!

Roza írta...

Mariám, nagyon sajnálom:( Úgyis mindig rád gondolok, ha bejegyzést írok az unokákról:( De lassan tán a tieid is hazajönnek.
Köszi a gratulációt!:)

Éva, köszönöm szépen:) Igen-igen, és lehet, hogy ennek a hétnek a végén is jönnek... De az még bizonytalan. Csütörtökön én megye vigyázni a kis Zsófira!:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...