2013. február 13., szerda

Fokhagymás-joghurtos csirkeszárnyak rizzsel


Hozzávalók:

1 kg csirkeszárny
1 dob. natúr joghurt
4-5 gerezd fokhagyma
3-4 evőkanál étolaj
kerés csípős Piros Arany
frissen őrölt bors

Köretnek:

rizs

Elkészítése:

A joghurtba belekeverjük az összenyomott fokhagymát, borsot, Piros Aranyat, étolajat. A megtisztított csirkeszárnyakat besózzuk, majd a joghurtos keverékben megforgatva tepsibe rakjuk. A maradék joghurtot a tetejére öntjük.

Előmelegített, 220 fokos sütőben, többször megforgatva pirosra sütjük.
 Rizzsel és házi savanyúsággal tálaljuk.



3 megjegyzés:

MJ írta...

Isteni! Fel is írtam: csirkeszárnyat venni! Nem vicc! :))

Csilla írta...

Ez nagyon finom lehet!! Sajna a gyerekeim nem eszik a csirkeszárnyat. Guszta nagyon a savanyúd. Imádom a savanyúságot. :)

Roza írta...

MJ. örülök, ha olyannyira megtetszett, hogy el is készíted:)

Csilla, combból, mellből is lehet, egészen bizonyos, de nálunk a szárny a legnépszerűbb csirkealkatrész:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...