2013. február 12., kedd

Zöldborsóleves, diós metélt

Zöldborsólevest már elég régen főztem. Ma sorra került.
És volt pont egy adagnyi kifőtt tészta. Abból készült a diós metélt.
Mert lehet, hogy nem mindig, vagy nem is nyilvánvaló, de azért ügyelek a szénhidrát bevitelre. Amikor tészta van a leves után, előfordul, hogy inkább kicsivel több levest eszem, tésztát pedig nem. Most is így történt:)

4 megjegyzés:

Anikó írta...

Finom, szeretem mindkettőt:-))))

Lívia írta...

Én az ilyen egyszerű ételeket szeretem. Borsólevesem most is van, elég gyakran csinálom húsos változatban is olyan ragusan, és hát a kifőtt tészta a kedvencem sósan édesen mindenhogyan jöhet.

María írta...

A borsóleves nálunk nagy kedvenc, bármikor jöhet. Az édes tésztákat én nem birom megenni, de Párom imádja, pedig Neki is vigyázni kell a szénhidráttal. Van, hogy inkább én is két tányér levest eszek, és másodikat nem, olyan leveses vagyok.

Roza írta...

Lányok, köszönöm a hozzászólásotokat!:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...