Oldalmegjelenítések:

2013. március 23., szombat

Mégis kénytelen vagyok szólni.

Kedves Lányok!

Az a helyzet, hogy egyrészt mindenkihez nem is juthatott el a hír, miszerint egy ideje nálunk felújítás folyik, érinti az egész házat, és bizony nem egyszer előfordul, hogy csak kora reggel és késő este van áram.
Ezáltal a blogolásom is ritkább.
Nos,  az ember egy ilyen munkálatnak csak a kezdetét tudja pontosan, a befejezését nem. Mi is így vagyunk... A fiatalok (kisebbik fiamék a pici unokával költöznek hozzánk) április 4-re tervezik a költözést, ámbár az még nem jelenti a munkálat befejezését.

Azért éreztem szükségét, hogy ezt most már konkrétan leírjam, mert sajnálattal kellett visszautasítanom Aleda kedves invitálását egy húsvéti játékra.

Megértitek, azt se tudom, hol áll a fejem. Még azt se, hogy hogyan lesz a húsvét megtartva. Meg lesz, de valószínűleg most nem tudok igazán ráhangolt lenni és azt hiszem, ezt megértitek.
Megértéseteket köszönöm szépen:) Úgyis jelzem, ha "rendben" lesznek nálunk a dolgok:)

A másik, hogy valamiért a Takarékos konyha bejegyzéseihez nekem nem enged a rendszer hozzászólni:(
Járt már így más is? Rákattintok, csak villan egyet, de nem jön a lehetőség.

A fiatalok maguk is részt vesznek a munkálatokban.

11 megjegyzés:

Éva írta...

Kedves Roza ! Nagyon nagy munkában lehettek de nagyon jó lesz neked hogy ott lesz egy karnyújtásnyira a kis pici Zsófika. Gondolom ez a fiataloknak is nagy segítség lesz! A blogomon sajnos már többen is jelezték a problémát én már írtam ez ügyben de eddig nem reagáltak rá. Amit tudok ajánlani ha mégis arra jársz a blogomnál hogy mikor rákattintasz a megjegyzésre akkor a jobb felső sarokban egy piros kereszt jelenik meg ha ott az üzenetre lépsz akkor megnyílik a megjegyzés. Nem tudom mi a probléma a blogomon. Jó munkát nyugodtan készülődjél és vigyázzál magadra puszillak! Zsófikát is puszilom!

Hankka írta...

Teljesen érthető, hogy kevesebb időd lesz a blogra, de most fontosabb dolgok történnek nálatok! :) Kívánom, hogy minél hamarabb minden a helyére kerüljön és rendben legyen, és legyen kellemes ünnepetek! :)

Hankka írta...

Teljesen érthető, hogy kevesebb időd lesz a blogra, de most fontosabb dolgok történnek nálatok! :) Kívánom, hogy minél hamarabb minden a helyére kerüljön és rendben legyen, és legyen kellemes ünnepetek! :)

María írta...

Teljesen megértem, hogy el vagy havazva. Nagy munka, de a végén jó lesz, hogy mindig közeledben lesz a legkisebb Unokád.
További kitartást kívánok az átalakításhoz, aztán meg békés boldog húsvéti ünnepeket.

sedith írta...

Csak sok kitartást tudok kívánni nektek! Mi tavaly újítottunk, és a tervezett kb. 3 hét helyett 3 hónap is lett belőle. :P A lényeg, hoyg a végeredmény szép lesz, és remélem, az egyetértés is megmarad. (Mert ilyenkor, amikor semmi sincs a helyén, "kerülgetni" kell egymást, az emberek hajlamosabbak a sértődésre, az "egymásba rúgásra" - értsd jól - és sokszor a legnagyobb jóindulat mellett is konfliktusok lépnek fel.)
Sok erőt és kitartást még egyszer! A blog és mi is megvárunk. :)

Kati írta...

Egyetértek sedithtel, mi megvárunk:) Most az a fontos, hogy rendben legyen majd a ház:) Nekem azt mondták, mikor beleuntam egyszer a 3 - 4 hónapig elhúzódó renoválásba, hogy majd meglátom milyen jó lesz élvezni a frissességet, rendet:)

Zsuzska írta...

Mi tavaly nyàron estünk àt ezen, 5 hetet ígértek, 8 lett belőle... Utána meg jön a rengeteg pakolás, rendezkedés... De mindenképp megéri! ;-)

Roza írta...

Mindőtöknek köszönöm a megértő és kedves szavakat!:) Valóban, a java még vissza van... Mire minden a helyére kerül...
De remélem, gond nélkül el tudjuk viselni egymást a felfordulás közepette is:)

Lívia írta...

Teljes mértékben megértelek. Sajnos még kisebb, részleges felújítás is annyira felforgatja az életünket, nem egy egész ház belülről, ami több szobás stb. Kitartás a kényelmetlenség közepette is.
Éva (Takarékos konyha) blogjában én sem tudok hozzászólást írni. Ugyan azt tapasztalom mint te, hogy villan egyet, de nem megy az oldalra. Mások hozzászólásait tudom nézni ha rákattintok alatta balra a Megjegyzés stb. kis mondatra. Már jeleztem neki, próbálja megoldani, de egyelőre még nincs változás.

Lívia írta...

Roza helyesbítek A bejegyzésre mutató linkek mondatra kattintva bejön a megjegyzés oldal, de írni Évának innen sem lehet.

Roza írta...

Köszönöm Lívia drágám!:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...