2013. július 7., vasárnap

Frankfurti leves, töltött dagadó, rántott csirkeszárny petrezselymes újburgonyával, kovászos uborkával.

Ma ebédre - többek között - töltött dagadót készítettem, cserépben sütöttem meg és bacon szeletekkel fedtem be. Ebből ma nem ettünk.
Ettünk viszont frankfurti levest,
rántott csirkeszárnyat petrezselymes újburgonyával, kovászos uborkával.

2 megjegyzés:

María írta...

Azta!! Ennyi finomság!! Mindegyiket szívesen megkóstolnám :)!!

Roza írta...

Maria, azért volt ennyi finomság, hogy ma ne kelljen főznöm:)) A dagadót azért is nem kezdtük meg...:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...