2013. szeptember 10., kedd

Vörösbársony torta

Amikor májusban megsütöttem az első Vörösbársony tortámat, megemlítettem, hogy legközelebb a hozzávalókat - mivel a tésztája a muffinéhoz hasonlatos - muffin technikával is fogom összeállítani, mert az első torta tésztája nekem kicsit tömött volt...
És mivel próba szerencse, most tényleg úgy jártam el, ahogy a muffinnál szokásos... És legnagyobb örömömre a tésztája sokkal könnyebb, levegősebb lett, mint előzőleg.
És a tészta színe is megelégedéssel töltött el. (Az előzőnél kevés volt az ételfesték és a kakaó mennyiséget már belekevertem a lisztbe. Így kicsit barnásabb volt.)
Azt hiszem, ez a torta még sokat fog szerepelni családi ünnepeken:) 

6 megjegyzés:

trollanyu írta...

Gyönyörű lett kívül-belül:) Ez tényleg nagyon passzol bármilyen ünnepre:)

Roza írta...

Köszönöm Erzsike:) Igaz, nem olyan professzionális a kinézete, de az én tortám... Meg tortát sütni elég ritkán is szoktam.

Kati írta...

Nagyon szép:)

teller-cake írta...

Hogy én ilyet miért nem csináltam még soha?? A Tied csodás lett, mindkettő!

Roza írta...

Aranyosak vagytok, köszönöm:)

martinelli írta...

Csodálatos!

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...