Oldalmegjelenítések:

2013. október 17., csütörtök

Felújítás projekt.

Amikor az ember felfogadja a mestereket a munkálatok elvégzésére, azok pedig azt mondják, hogy egy hét alatt végzünk, akkor ezt, a legközelebbi felújításnál, vagy festésnél tuti nem vesszük készpénznek.
Az igaz, hogy nem az ő hibájukból tolódott át a jövő hétre a befejezés.
Az áruház nem azt a járólapot rendelte meg, amit a fiamék kinéztek maguknak:( Hiába próbáltak megbarátkozni a színnel, egyszerűen nem illett a laminált padlóhoz. Márpedig...
Így újrarendelték, megint vártunk, végül ma kezdődött el az étkező-konyha-közlekedő-előszoba lelapozása, illetve a konyha csempézése.
A lapok:
Az étkező-közlekedő-előszoba kap ilyen burkolatot:
A konyha ilyet:
Végül a konyhai csempe:
Meg kell jegyeznem, a világos lapok színét nem igazán adja vissza a kép, ugyanis van benne egy halvány szín, ami összeköti a sötét lappal, a csempét pedig a járólapjával.
Ha elkészül, teszek fel róla képet... Hétfőn folytatják a laminált padló lerakásával.
Nálunk a nappali-étkező-konyha-közlekedő az egy tér. A konyhát csak egy boltív választja el az étkezőtől, az étkező teljesen egy légtérben van a nappalival, most a burkolatok különbözősége fogja kissé megosztani.
A zuhanykabin még nem érkezett ugyan meg, de találtam a neten egy ugyanolyat. Az emeleten a másik fürdőben is ilyen van, nekem nagyon tetszik.
A fürdő csempéjét sem mutattam meg... A világos is egészen pasztell zöld. Mivel északi oldalon van a fürdő, kellemes, meleg színek.
Ezen a képen még nincs kifugázva, de azért így is látszik, mi a díszítése:) Mivel nincs még működő villany a fürdőben, egyenlőre nem tudok képet készíteni, mert a vaku nagyon belefénylik.
Várom, hogy véget érjenek a munkálatok, mert semmit nem tudok csinálni és ez a tétlenség nagyon nem jó.
Közben ezer dolog lenne, amit megcsinálnék:)

6 megjegyzés:

María írta...

Drága Roza, tudod a közmondást, ember tervez... :). De azért ne idegeskedj, majdcsak a végére juttok. Addig használd ki a "tétlenségi" időt, pihenj, Unokázz, aztán majd belevetheted magad a számtalan teendődbe :). Szép lesz minden!!
Szeretettel ölellek: María

Roza írta...

Köszönöm, Mariám!:)

Anikó írta...

Roza, nagyon szépek lesztek, ne türelmetlenkedj, de pontosan tudom, hogy az ember haja hullik ki az idegeskedéstől és minden baja van, különösen a végefelé, mikor nálunk is volt ilyen, már mindenki mindenkivel összeveszett, ingerültek voltunk, idegesítő a sok por, takarítanál, de még nincs értelme, csak maszatolás van. Szóval nyugi, megéri a várakozást:-)))

Roza írta...

Anikó, köszönöm szépen a biztató szavakat, rám fér:)

Kati írta...

Szép lesz Róza, meglátod:)
Nézz be hozzám, készítettem salátát a lila krumpliból:)

Roza írta...

Kati, már előbb láttam a salátádat, mint ahogy itt olvastam az üzidet!:)
Nagyon mutatós lett!:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...