2013. december 5., csütörtök

Egyben sült sertéskaraj vele sült burgonyával, barna mártással, hagyma lekvárral

Vasárnap volt az ebédünk... Valamiért elmaradt a beposztolása. 
A karaj egy csípős, chilis gyorspác után cserépben sült. Kb. félidőn kicsivel túl (másfél óra) adtam hozzá az előfőzött, felaprított burgonyát.
 Tálalásnál barna mártást, és hagyma lekvárt tettem rá.

4 megjegyzés:

horimarika írta...

Annyira jól néz ki!!!

María írta...

Nagyon finom lehetett!!

Roza írta...

Marika, Maria, köszönöm szépen:)
Finom volt! Majdhogynem karácsonyi előzetes, mert terv szerint hasonló lesz a karácsonyi főfogás egyik része.

MJ írta...

Jó,jó, de nekem kicsit száraz a húsi. Tarjával. Bár annak a zsírosát nem én eszem meg hanem Zsömi. Mindketten jól járunk. :)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...