Oldalmegjelenítések:

2013. december 7., szombat

Megjött a Mikulás.

Drága kicsi Zsozsókámnak - mivel nagyon jó kislány volt:) - megjött a Mikulás:)
Előre is elnézést kérek, de nem volt rajtam a szemüvegem, és anélkül sosem tudok éles képeket készíteni:( Hogy miért nem, az még nem derült ki:)
14 hónapos okos kis fejével azért nem volt biztos abban, hogy mi is lehet ilyenkor, ezért aztán kíséret szükségeltetett. Nem is akárki, Apukája kísérete. Zsozsóka nem bíz semmit a véletlenre, ebből is látszik:)
Először meg volt illetődve a kis csizmáiban lévő dolgok láttán, aztán biztosra ment: felkapta a banánt, amit nagyon szeret és már iszkolt is a helyszínről:)
A csizmácskáit a babakonyhában tettük ki az "ablakba", ugyanis a nappaliban nincs ablakpárkány. De a meglepetés így is tökéletes volt:) Némi könyörgés árán azért visszament, megnézni, mi lehet a zacskóban?
Az ajándékok:
Zsozsóka még nem igazán ismeri azt, hogy csoki, - hála az Égnek! És a tudatos szülőknek!:) Ő még csak mint játékra tekint rájuk. Az apró drazséval töltött csokimikulás volt a kedvenc:) Meg a szaloncukor, mert azt olyan jól lehetett rázni:)) Azért karikáztam be az ajándékokat, mert az egyik barátnőm azt hitte, a képen látható összes játékot is a Mikulás hozta... Megjegyezte, "szép gazdag Mikulás volt". Ennyire azért nem vagyunk elvakulva:)) Az első Mikulás, amin már örömködött. Tavaly 3 hónapos volt, nem igazán törődött még a Mikulás-ajándékkal:)
Most izgatottan várjuk a Karácsonyt...

5 megjegyzés:

trollanyu írta...

De cuki, a banánnal hogy eliszkolt:) Karácsonykol lesz ám nagy ámulás, öröm, csillogó karácsonyfa és ajándékok láttán és lehet, hogy még egy kistesót is hoz a Jézuska:)

Roza írta...

Bizony Erzsikém, csodás karácsonyunk lesz:)

Rózsa írta...

Nálunk most már a legidősebb unoka, hozta nekünk a Mikulás ajándékot :) természetesen ő is várta tőlünk, pedig már nagy fiú :)

annalíz írta...

Ilyenkor örülnek a legjobban! Ámulnak-bámulnak, örülnek a csodának...

Roza írta...

Rózsám, Annalíz, mindig ezért vártam én az ünnepeket, hogy lássam, a gyerekek örömét.

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...