2014. január 15., szerda

Gombás halragu currys rizzsel

Hozzávalók: 

1 kg tengeri halfilé 
1 fej vöröshagyma 
20 dkg gomba 
só 
bors 
1 teáskanál dijoni mustár 
2 dl tejszín 
reszelt citromhéj 
1 db sárgarépa 
1 db fehérrépa 
olíva olaj 
petrezselyemzöld 

Elkészítése: 

A vöröshagymát apró kockákra vágom, majd az olivaolajon kissé megsózva, fedő alatt puhára párolom. Ekkor hozzáadom a vékonyra szeletelt gombát, sózom, borsozom, amint a gomba levet eresztett, hozzáadom a vékony szeletekre vágott sárgarépát és petrezselymet, majd puhulásig párolom őket. Ekkor hozzáadom a csíkokra vágott halfilét, kicsit együtt főzöm őket, majd a tejszínbe belekeverem a dijoni mustárt és a ragura öntöm. Felforralom és elkészült. 

Tálalásnál currys rizzsel, citromszeletekkel és petrezselyemzölddel megszórva tálalom.


Nincsenek megjegyzések:

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...