Oldalmegjelenítések:

2014. január 3., péntek

Savanyú burgonyafőzelék, fasírt.

Az nagyon jó, hogy az ember(lánya) december 4-én megkapja a járandóságát 12-e helyett, de aztán nagyon hosszú januárban az a 12 nap.
Én most a meglévő készletekből gazdálkodom. Így lett ma savanyú burgonyafőzelék és fasírt.

5 megjegyzés:

Éva írta...

Az biztos hogy "sokadika" van nálunk is és még egy hét. Ettől függetlenül nagyon finomat főztél guszta nagyon. Holnap szeretnék krumplifőzeléket csinálni egy kis far-hát pörkölttel!

Éva írta...

BÚÉK!

Lívia írta...

Mi december 13-án kaptuk a nyugdíjunkat, de soha nem nyúlunk hozzá csak akkor, amikor úgy mondjuk, hogy a rendes ideje lenne, azaz minden hónap 27-29 közötti időben. Tehát decemberben pl. 27-én kezdtünk vásárolni belőle, és az idén január végén kapjuk az idei nyugdíjat. Így aztán nincs eltérés a szokottól, mert nem kezdtük költeni idő nap előtt. És persze van megtakarításunk is.

Roza írta...

Köszönöm Éva!:)

Líviám, nagyon ügyesen meg tudod oldani a pénzügyeidet, gratulálok.
Nekem sajnos, nincs annyi a nyugdíjam, hogy az egy életbiztosításon kívül még tartalékot képezzek. De a temetésem nem fog gondot okozni.
Nekem a nyugdíjamból havonta 7.500 Ft-om marad, amivel szabadon rendelkezhetem. Ebből rakok félre az unokáknak ajándékokra és megyek el kéthavonta fodrászhoz. Másra nem is jut belőle. A többi az megy a közösbe, rezsire, konyhára, hitelek visszafizetésére. Mi így tudjuk megoldani.

Lívia írta...

Elhiszem Róza, hogy ez úgy nehezebb, hogy csak a Te jövedelmeddel számolhatsz, de nekem még itt van a férjem jövedelme is, ezért könnyebb a helyzetünk.. A másik dolog pedig az, hogy nekünk nincs és soha nem is volt hitelünk, és ez is sokat jelent a pénzügyeket illetően.

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...