80 dkg csirkecomb
1 dl étolaj
1 cs. Maggi "Csirkecombok pikáns bundában" alap
Elkészítése:
A megmosott és csont mellett bevágott csirkecombokat egyenletesen, vékonyan bekenjük étolajjal.
A tasakban található keverékben forgassuk meg alaposan a combokat és kissé nyomkodjuk is rá a keveréket. Tegyük a combokat sütőpapírral bélelt tepsibe és 250 fokos sütőben süssük 20-25 percig.
Forgatás nélkül süssük aranybarnára.
Burgonyachips:
Hozzávalók:
Személyenként 1 nagyobb, vagy 2 kisebb burgonya
2-3 evőkanál étolaj
só
Elkészítése:
A burgonyákat héjukban megfőzzük. Ahogy megfőttek, hideg vizet engedünk rá, pár percig hűtjük, majd kivesszük a vízből és megtisztítjuk a héjától. 2-3 mm vékonyra szeleteljük őket és kevés zsírban szép pirosra sütjük. Tálaláskor szórjuk meg kevés sóval. (Ha így készítjük és nem vágjuk hajszál vékonyra, akkor kellemesen ehető lesz, nem olyan ropogós, mint a rendes chips.)
Fejes saláta:
Hozzávalók:
fejes saláta
saláta öntet
3 megjegyzés:
Nagyszerű ebéd.
Nagyon finom kis ebédnek való... :P
Rózsa, Gabriella, köszönöm szépen:)
Megjegyzés küldése