2014. június 23., hétfő

Sertésflekken petrezselymes újburgonya, fejes saláta


Hozzávalók:

személyenként 1-2 szelet sertés hús
őrölt bors
paprikakrém
liszt
étolaj

Elkészítése:

A hússzeleteket gyengén kiklopfolom, megszórom frissen őrölt borssal, majd alaposan bekenem paprikakrémmel. (Aki szereti, csípős krémet is használhat.) Pár órát állni hagyom, majd lisztbe forgatom és kevés olajon hirtelen kisütöm.
Petrezselymes újburgonyával és fejes salátával tálalom.

4 megjegyzés:

marisz57 írta...

Frissen, melegen nagyon finom lehetett!Nálunk most kedvenc a csilikrém, kipróbálom azzal.

Roza írta...

Marika, azzal is biztosan nagyon finom, én a gyerekek miatt nem igen csinálom annyira csípősre.

andi írta...

Na,most totálisan megéheztem :( :(
nagyon guszta!!!!!

Nelli írta...

Finom lehetett nagyon! :-)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...