Oldalmegjelenítések:

2014. szeptember 27., szombat

200 olvasó...:)

Szeretettel köszöntöm a 200. olvasómat, "Alma Gránát" személyében!:)

Emlékszem, amikor 2011-ben elkezdtem írni a blogot, mekkora élmény volt, amikor már 20 olvasóm volt!:) Aztán 50, majd a bűvös 100-as. És íme, nem lehetetlen, hogy az embernek - illetve a blogjának - akár 200, vagy még több olvasója legyen. Nem kevés munkával jár. Úgy érzem, annyi munkát, amivel 200 olvasót és 326185 kattintást el lehet érni, annyit belefektettem a blogomba.
És, hogy a 200. olvasómnak is maradjon emléke arról, hogy egyszer egy kis blognak ő lett a 200. olvasója egy szerény - de témába vágó - kis emléket szeretnék küldeni:
Kérem kedves Alma Gránátot, email-címemre küldje el a címét, hogy postára adhassam emlék-ajándékát.

8 megjegyzés:

Unknown írta...

Óh, köszönöm szépen. Ez igazán kedves meglepetés:)
(Cím majd érkezik.)

Roza írta...

Én is köszönöm!:) Várom a címet!

Jancsi Ferencné írta...

Gratulálok!

Éva írta...

Gratulálok és még további sok -sok látogatót kívánok !

Lívia írta...

Gratulálok Roza, valóban úgy van ahogy írod, sokat kell azért dolgozni, hogy elérje egy gasztroblogger, hogy 2OO rendszeres olvasója legyen. De őszintén mondom, hogy engem már a számlálásnak ez a formája nem igaz érdekel. Ezért ki is iktattam ezt a modult. Ugyanis az a tapasztalatom, hogy aki feliratkozik valahová ő elvárja, hogy viszonozza az a valaki, és azt is, hogy látogassa és megjegyzést írjon az ő honlapjában is. De ez lehetetlen ilyen számú rendszeres olvasónál. Ha pedig nem teszed, akkor elmaradnak. De lehet, hogy a Te esetedben tévedek, kívánom, hogy így legyen.

Roza írta...

Köszönöm szépen Évának és Évának:)

Köszönöm Lívia. Részben van igazad, ugyanis én azt tapasztaltam, hogy az olvasók nagyobb részének nincs blogja. Csupán szeret ilyen jellegű oldalakat olvasni, nézegetni, ötleteket gyűjteni.

Isabel írta...

Kedves Rosa,
gratulálok sok követődhöz, nekem sose volt még a negyede sem, de a honlapomat szép számmal olvasták, míg jobban ráértem beleírogatni.(Érdekes azonban, hogy alig írnak bele hozzászólást, holott nem kell regisztrálni, vagy más helyen keresztül belépni. Az biztos, hogy sok az ilyesmiben a munka, de van is eredmény. Ma még lánybuli lesz (két lányom és unokám jön ebédre), aztán remélem, meg tudom írni a következő bejegyzésemet is.

Roza írta...

Köszönöm Isabel és gratulálok!:) A lánybuli jó dolog!:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...