Hozzávalók:
(1 személyre)
15 dkg csirkemell filé
1 tk. méz
1 tk. mustár
1 tk. szójaszósz
őrölt bors
csípős curry
2-3 ek. étolaj
A csirkemell csíkokat bepácoljuk a hozzávalókkal és állni hagyjuk, lehetőség szerint minél tovább.
Közben elkészíthetjük a rizsköretet.
A bepácolt húst a felforrósított olajon, nagy lángon, gyorsan, szép pirosra sütjük. Lényeges, hogy belül még éppen csak sült legyen a hús. Egyébként száraz lesz.
Tálalásnál vágott petrezselyemmel szórjuk meg a rizst.
A finoman megsült pácot is adjuk a hússal együtt tálalásnál.
Finom ízt ad a rizsköretnek.
1 adag szénhidráttartalma rizs nélkül: 4,8 gramm
5 dkg rizskörettel: 18,7 gramm
2 megjegyzés:
Jaj, hát ez nagyon finom! :)
Köszönöm Gabriella, és nem is tart sokáig elkészíteni.
Megjegyzés küldése