(1 főre)
1 fej vöröshagyma (kb. 10 dkg)
15 dkg csirkemáj
10 dkg csiperkegomba
2 ek. étolaj
só
bors
majoránna
rozmaring
Elkészítése:
A vöröshagymát kis kockákra vágtam, majd a felforrósított étolajon, gyengén megsózva, fedő alatt üvegesre pároltam. Ekkor hozzáadtam a feldarabolt gombát, borsoztam és addig pirítottam, amíg a gomba a keletkezett levét el nem főtte. Most a kisebb kockákra vágott csirkemájat tettem bele, megszórtam majoránnával, pár percig kevergetve sütögettem - a csirkemájnak igazán nem kell sok idő -, megszórtam kevés friss rozmaringgal, majd tálaltam.
Kenyérrel, ill. abonett kenyérrel fogyasszuk. Egy gyors ebédnek, illetve vacsorának is nagyon megfelelő. Kevés szénhidrátot tartalmaz.
1 szelet abonett kenyér szénhidráttartalma: 3 , 2 gramm
2 megjegyzés:
Bíz, ez valami csuda remek összeállítás! :)
Köszönöm szépen!:) Nagyon finom volt!:)
Megjegyzés küldése