2014. november 16., vasárnap

Csípős gyümölcsös csirkemáj párolt rizzsel, Annababa ebédje

A recept eredetije Bellytől származik. Belly nem adott hozzá köretet, de én úgy gondoltam, egy kevés rizs belefér. Nagyon finom volt az ananász és az alma a májjal. A végén a rászórt chili kellemes kontrasztot biztosított és kiemelte az ételek ízét.
Hozzávalók:

1/2 kg csirkemáj kettévágva
1 kis fej hagyma felkockázva
1 alma kis kockákra vágva
1 kis doboz darabolt ananász a leve nélkül
2 ek. vaj

bors
chili
Elkészítése:

A vajon megpároljuk a hagymát,majd az ananászt és az almát.Ha félig puha,hozzáadjuk a darabolt májat.Sózzuk,borsozzuk és állandó kavargatás mellett készre pároljuk a májat.
Tálaláskor a tányéron jó bőven megszórjuk őrölt chilivel.

1 adag szénhidráttartalma  111,3 gramm, rizs nélkül
1 adag párolt rizs szénhidráttartalma 62,4 gramm
1 adag szénhidráttartalma össz.: 173,7 gramm
Annababa a húslevesben főtt zöldségeket és csirkecombot kapta ebédre. Már nem turmixoljuk össze az ételt, 3 db fogacskája van:) Nagyon ízlett neki:)

Nincsenek megjegyzések:

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...