A hagymaleves ÍGY készült.
A lecsós tengeri halfilé az ITT található Lecsós ponty receptje alapján készült.Legközelebb akár rántott tengeri halfilével is megkóstoljuk. Úgy is biztosan finom, de szénhidráttartalma a panír szénhidráttartalmával több.
Ha úgy adódik, hogy édesvízi halunk lesz itthon, akkor azzal is kipróbáljuk, az eredeti recept szerint.
Magyarázat, hogy miért "színtelen" kissé az étel... Péterfiamnak a lecsó csak tojással lecsó. Ennyi változtatás van a recepthez képest. Nagyon finom volt, de nem olyan fotogén:))
Egy adag szénhidráttartalma 29,2 gramm.
6 megjegyzés:
Ezer meg még egy éve hogy nem ettem hagymalevest. Még drága jó nagyanyám levesének ízére emlékszik az ízérzékelőm.
Kedves MJ, akkor éppen itt az ideje, hogy egyél egy jó hagymalevest... Nem tudom, nagyanyád hogyan készítette, nekem az enyém ízlik legjobban.
Nagyon finomakat főztél ismét :-)
Köszönöm, Katalin!:)
Kedves Róza!
Nagyon örülök és köszönöm, hogy megtisztelsz a figyelmeddel!
Csont nélkül...csak egyszerűen :)
Kedves Zsuzsa, szívesen!:)
Megjegyzés küldése