2014. november 25., kedd

Sült csirkecomb párolt zöldborsóval, Annácska sárgaborsópüréje csirkemell-pörkölttel

Ma igazán ideális ebédet készítettem: sült csirkecombot, párolt zöldborsóval.
A csirkecombot befűszereztem, kevés olajon, egy kevés vizet aláöntve kezdtem el sütni. Nem kell sok idő, a gyenge csirke hamar megpuhul. Utána fedetlenül kicsit megpirítottam.
 A zöldborsót kevés olajon, picit megsózva, saját levében pároltam meg. Cseppnyi cukrot szórtam rá, hogy a zöld színét lehetőség szerint megtartsa. Tálaláskor frissen vágott petrezselyemzölddel szórtam meg.
 1 adag szénhidrát tartalma:  15 gramm
Annácska először evett sárgaborsót és nagyon ízlett neki:) Ennek örültem, mert én is nagyon szeretem a sárgaborsót. A családban egyébként nem túl népszerű főzelékféle, de ha már mi ketten szeretjük...:))

Nincsenek megjegyzések:

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...