Akkor jutott eszembe, hogy a múltkor mennyire ízlett Annácskának a sárgaborsó főzelék... Nosza, máris összeállt a fejemben, hogy sárgaborsó gulyát készítek.
Úgy készült, mint a babgulyás, csak sárgaborsóból. És Annácskának nem csak a saját része, az enyém is nagyon ízlett!:) Nem volt baj, hogy nem volt villával egy kicsit összeaprítva a benne levő:)
A füstölt íz sem zavarta. Tettem bele - a csirkemell mellé - egy darabka füstölt oldalast is.
2 megjegyzés:
Nos, hát ide meg azt írtam, hogy a füstölt íz csak jót tesz a sárgaborsónak, persze anélkül is megehető. Ha néha eszembe jut, csinálok.
Csináltál már dahlt? ez egy citrommal készült sárgaborsós recept, nagyon finom. Az a lényege, hogy egyben maradnak a borsószemecskék. Sajnos, valahova elkallódott a receptje, ezt egy krisnás cikkben olvastam, nagyon régen.
Nem lehet rossz. A neten biztosan fent van.
Megjegyzés küldése