2015. január 31., szombat

Pácolt-sült csirkecomb almás-burgonyás tócsnival, házi savanyúsággal

A pácolt csirkecomb gyakorlatilag a megszokott recept szerint készült. Talán annyi változtatást eszközöltem, hogy őrölt gyömbért és 1 ek. fekete melaszt is tettem a joghurtos pácba.
Szénhidráttartalma: 150,2 gramm/ 9 comb. 1 comb ch tartalma: 16.7 gramm

Az almás-burgonyás tócsni fele-fele arányban készült almából és burgonyából. Egyébként a recept szerint jártam el.
A megadott mennyiségből 9 db tócsni készült. 1 db ch. tartalma = 23,7 gramm

A házi savanyúság a káposztával töltött paprika volt. Most kezdtük meg és nagyon ízlett mindenkinek.
1 db paprika ch. tartalma kb. 2,6 gramm.
A tányéron látható étel ch tartalma: 43 gramm

4 megjegyzés:

MJ írta...

Huhh! Lenyűgöző! Gasztro műremek.

csipike írta...

Almával még nem készítettük, nem lehet rossz vele. Mivel ízesítetted?

Roza írta...

Kedves MJ., köszönöm!:)

Csipike só, bors, szerecsendió. Esetleg leheletnyi fahéj még mehetett volna.

netuddki írta...

Ez remek, én is nemrég ettem meg 3/4 négyzetméter tócsnit!
Legközelebb megpróbáljuk mi is almával.

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...