Az alap paprikás krumplit készítettem most virslivel és füstölt oldalassal.
A füstölt oldalasra tekintettel, amikor eljutottam odáig, hogy az üvegesre párolt hagymára rászórtam az őrölt paprikát, felöntöttem annyi vízzel, hogy az oldalast beletéve ellepje azt. Addig főztem, amíg a füstölt oldalas megpuhult.
A továbbiakban az eredeti recept szerint jártam el.
A virslikarikákat csak akkor tettem a krumplihoz, amikor már elkészült és lekapcsoltam a gázt.
3 megjegyzés:
Kedves Roza,
A Momentum Communications megbízásából írok, a Food Network tévécsatorna sajtólistáját frissítjük, és szeretnénk majd recepteket, sajtóközleményeket küldeni Önnek. Ezért kérném, hogy ha lehetséges, küldje el az email címét.
Előre is köszönöm a közreműködését,
Üdvözlettel,
Lánczi Éva
Yes, I follow you on gfc #224, follow back?
http://www.itsmetijana.blogspot.com/
Kedves Éva, az email-címem kint van a blogom elején.
Nilgün & Tijana thank you. Yes, follow!
Megjegyzés küldése