Oldalmegjelenítések:

2015. április 23., csütörtök

Húsos spagetti tejföllel

Az utóbbi időben - az életmód változtatásunk óta - nem is igen volt spagetti. Nem csak nem posztoltam be, nem is készítettem. Semmilyent, nem csak húsos spagettit nem:)
A gyengélkedésől lábadozó Zsozsóka kisunokám kedvéért készült ma mégis spagetti. Ketchup helyett tejfölt teszünk a tetejére. Van, amikor meg ketchupot. Kinek, mihez van kedve.
Valami vírus támadta meg a szervezetét - sőt, amit kiderült, szinte az egész bölcsőde gyermekei hiányoztak. Még az ÁNTSZ is felhívta a szülőket és el kellett mesélni, hogyan kezdődött ez a  kellemetlen probléma. Hányással, hasmenéssel és magas lázzal járt.
Szegény kislányunk nagyon levert és elesett volt:( Első nap semmit nem evett:( Sajnos, még folyadékot is úgy kellett belekönyörögni:(
Második nap már eszegetett egy kis sós vízben főtt krumplit, kekszet, pufit, ivott vizet. De mindig csak éppen annyit, mint egy kis madárka.
Hála az égnek, nem hosszú lejáratú a betegség. Kicsi Annácska sem kapta el. A szokásosnál jobban vigyáztunk a higiéniára. Sajnos, csak egy ember kapta el a családból ezt a kellemetlen vírust: az apuka!:( Ő dajkálgatta naphosszat kicsi lányát, így nem is lehet csodálni, hogy ő is megbetegedett.
Reménykedünk, hamar átvészeli és nem kínozza meg túlságosan a betegség.

4 megjegyzés:

Horváth Emerencia írta...

Egészséget kívánok !

Roza írta...

Köszönöm szépen, Emerencia!

Lívia írta...

Gyors gyógyulást kívánok a kicsi lánynak és az apukának is.

Roza írta...

Líviám, köszönöm szépen:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...