2015. június 4., csütörtök

Zöldbab leves húsgombóccal, sütőtök püré fasírt golyókkal

Ma zöldbab levest készítettem húsgombóccal.

Az meg lehet, kissé meglepő, hogy itt a nyár legelején még sütőtök ételt készítek, de az az igazság, nagyon szeretjük a sütőtököt. Volt még egy kisebb darab, gondoltam elkészítem, mert a következő szezonra még nagyon sokat kell várni.
Így lett sütőtök püréfasírt golyókkal.

1 megjegyzés:

MJ írta...

Ennyi húsgombóc! De bevállalnám! :)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...