2015. július 13., hétfő

Húscsíkok szalonmártásban, zsemlegombóccal

Ugyebár, közszájon forog, hogy egy recept az nem szentrírás. Ez jutott eszembe akkor, amikor szerettem volna szalontüdőt készíteni zsemlegombóccal, mert nagyon szeretem.
Úgy alakult, a családom nem igazán preferálja. Előfordult, hogy csak szalonmártást készítettem zsemlegombóccal, az is finom volt.
 Most viszont volt egy kisebb darab karajszelet. Azzal készítettem el a szalonmártást, hozzá a zsemlegombócot.
 A húst a szalontüdőnél leírtak szerint főztem meg, majd csíkokra vágtam. A továbbiakban úgy jártam el, mint a szalontüdőnél.




4 megjegyzés:

Ani írta...

Ez olyan vadasféle akkor. Az enyémek nem szeretik, ha megpirítom a cukrot, úgyhogy nem pirítom, mert hát egy recept az nem szentírás:)

Roza írta...

:)) Csak ebben nincs zöldség. És pikánsan savanykás.

MJ írta...

Aaaahhh! Zsemlegombóc! :)

Roza írta...

Bizony!:) Méghozzá isteni finom!

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...