2015. november 15., vasárnap

Rizses hús

Megint egy rizses hús, ami más variációval készült, mint a többi:) Mert van, amit pörköltesen készítek, csak rizs és hús, aztán van, ami pörköltes, zöldborsós, van, amelyik nem pörköltes, de borsós (mint ez is) és még van, amelyik nem pörköltes, de zöldséges. Lehet válogatni, kinek melyik tetszik:) Elkészítési módja szinte azonos mindegyiknek. És készülhet csirkéből, sertésből, megint csak ízlés szerint:)
Ezt most kifejezetten Zsozsóka kis unokám kérte, hogy husi legyen rizzsel és sok borsóval... :)
Kicsi Annácska pedig helyeslően csatlakozott nagy tesója véleményéhez!:)
Az már fáradtság és hangulatfüggő, hogy tetszik-e a kicsiknek, ha megszórom finomra vágott petrezselyemzölddel... Ha kétséges, azt inkább kihagyom, vagy csak a felnőtteknek szórok rá.


4 megjegyzés:

Juci Ká írta...

Hangulatos a fejléced! Te készítetted?

Roza írta...

Nem, a neten találtam, de oda is írtam a sarkába, hogy hol találtam.

Lívia írta...

Nekem a kedvenc ételem a rizses hús, a pörköltes változat. De ez is biztos finom lehet.

Roza írta...

Lívia, olyat is szoktam készíteni, de a gyerekek ezt szeretik jobban:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...