2016. február 9., kedd

2016. első adag kocsonyája

A megszokott és jól bevált recept szerint készítettem az idén is a kocsonyát. Ennek ellenére tuti sokkal jobb lett, mint máskor:) És mindig az első főzés a finomabb:) Ezeket nyugodtan borítékolni lehet:))
Itt is megemlítem, ámbár szerintem mindig megteszem, hogy a műanyag dobozban lévők utaznak, az üvegtálkákban lévők otthon maradnak.


7 megjegyzés:

csipike írta...

Mi egy jó hete ettünk, Keresztanya főzte és ugyanígy mint Nálad, tálkák, dobozok kiadagolva, mert ő is nagyüzemi módban főzi egy teljes napig, az egész családnak :-)

Anikó írta...

Én meg már nem merek főzni, valahogy túl meleg van, és csak ketten vagyunk rá, nincs elég hely a hűtőmben sem, épp ma vettem ki a kocsonyának szánt adagot a fagyasztóból és holnap egy jó körömpörkölt lesz és ezzel nálam letudva az utolsó téli körömügy :-) Bár nem mondom, hogy vége, mert ha beütne még a tél, akkor lehet, hogy egy kis adagot összedobok csak úgy :-) mert imádjuk :-)

Anikó írta...

Pont ugyanúgy főzöm én is ahogy te, szóról-szóra, nálunk is így volt a családban mindig, és a teraszra nyíló ablakok párkányára teszem ki fóliával lefedve a tányérokat a jó hidegbe megaludni, ugyanis a kamrámban egyszerűen nincs hely, nincs hová letegyem, kész őrület :-)

Roza írta...

Köszönöm szépen Csipike, Anikó:)

Kati írta...

Drága Roza, de rég jártam nálad :) Remélem jól vagy :) Nagyon szeretem a kocsonyát, a tied is jól néz ki :) Puszi :)

MJ írta...

A hétvége, nálunk is a "kocsonya jegyében" van tervezve. :)

Ani írta...

Jó adagot főztél!

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...