tag:blogger.com,1999:blog-1525976806331284728.post4770845568986370488..comments2023-12-06T14:16:37.293+01:00Comments on Szölöhegyi mesék, konyhák, mindennapok: Vörösboros birkapörköltRozahttp://www.blogger.com/profile/08523274584945791015noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1525976806331284728.post-62809884068842350712011-05-08T17:18:56.584+02:002011-05-08T17:18:56.584+02:00Amíg nem volt a párom, addig mi is kenyérrel ettük...Amíg nem volt a párom, addig mi is kenyérrel ettük... Meg a benne főtt krumplival. De ő imádja a nokedlit hozzá. Hát legyen:)) A sültről annyit, hogy igen-igen lehártyázom. Gyakorlatilag nem szokott erősebb íze lenni, hogy élvezhetetlen lenne. Sőt, a mai is nagyon finom volt:)<br />A tárkonyos bárányraguleves is jól hangzik:))Rozahttps://www.blogger.com/profile/08523274584945791015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1525976806331284728.post-13175578941467219112011-05-08T16:35:00.219+02:002011-05-08T16:35:00.219+02:00Nagyon jónak tűnik a recepted!! A Párom ha látná, ...Nagyon jónak tűnik a recepted!! A Párom ha látná, hogy nokedlit is adsz mellé, menne Hozzád enni! Mi is imádjuk a birkapörköltet (még az is, aki azt mondja, hogy utálja)! Igaz én csak krumplit meg kenyeret adok mellé. Életemben egyszer sütöttem is, de azt nem bírtuk megenni, olyan erős birka íze volt, hiába fűszereztem. Úgyhogy nálunk a birka csak pörkölt lehet, esetleg ha bárány, akkor tárkonyos bárányraguleves.Maríahttps://www.blogger.com/profile/13039883199937310154noreply@blogger.com