2011. augusztus 27., szombat

Gyümölcsleves és tócsni volt az ebéd.

A gyümölcslevest édesítővel, főztem, tejszín helyett tejet és sűrítésnek keményítőt használtam.
A tócsnit egy kicsit másképpen készítettem el, tettem bele kevés vöröshagymát, fokhagymát és petrezselyemzöldet.


5 megjegyzés:

  1. Még soha nem készítettem tócsnit, de ki fogom próbálni.

    VálaszTörlés
  2. Finom, bizony, a tej kevésbé is zsíros a tejszínnél, ebben a melegben jó döntés, tócsnit, nálunk kremzli, rég sütöttem, de mindig megy bele hagyma, fokhagyma, petrezselyem illik hozzá.

    VálaszTörlés
  3. Ez igazán jól néz ki és elég diétás is:) Remélem a cukrod már nem olyan magas:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, Petra:)

    Maria, próbáljad ki. Egyszerű és akár vacsorára is nagyon jó.

    Vicuska, eddig én csak sót, borsot tettem bele. Úgy is jó volt, de így még finomabb:)

    Trollanyu, háááát, a ma reggeli éhgyomri cukrom 10,7 volt. Ez még mindig magas, de este is fogok bevenni gyógyszert - egyenlőre egy felet - aztán pár nap múlva megint megnézem:)

    VálaszTörlés