2011. szeptember 24., szombat

A cukros-könyv is ajánlja,

így ebédre székelykáposztát főztem. Nem rizzsel, tarhonyával. Finom volt, jólesett:)

1 adag szénhidráttartalma: 35,9 gramm

5 megjegyzés:

  1. Guszta nagyon, egészségedre !

    VálaszTörlés
  2. Szeretem én is nagyon:) Tarhonyával is biztos finom. Olyan éhes vagyok:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Éva:)

    Trollanyu, én hol tarhonyával, hol rizzsel szoktam készíteni. Mikor milyen kedvem volt. Most, hogy oda is kell figyelnem, a tarhonyának 4 grammal kevesebb a szénhidráttartalma. Tudom elenyésző különbség, de sok kicsi sokra mehet:)

    VálaszTörlés
  4. Éppen Katalinnál is székelykáposztát láttam, bár mi mást nevezünk annak, abba nem kerül sem rizs sem tarhonya, nálunk ezt kolozsvári kápsztának nevezik.

    VálaszTörlés
  5. Kati, lehet, ez is olyan étel, amit vidékről-vidékre másképpen neveznek:)

    VálaszTörlés