2011. szeptember 18., vasárnap

Ebédre marhahús leves,

cserépben egészben sült, fokhagymával tűzdelt sertéslapocka, burgonya, párolt káposzta készült. A levesben főtt húshoz holnap főzök majd paradicsommártást, így a holnapi ebéd is gyorsan elkészül:)

6 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta a mai ebéded, de a holnapira is beneveznék imádom a paradicsommártással a húst kevés krumpli hozzá nyam-nyam..fincsi!:-))

    VálaszTörlés
  2. Hú de finom lehetett a csrépben sült hús, nagyon guszta:) Szívesen ebédeltem volna nálad:)

    VálaszTörlés
  3. Éva és Trollanyu, nagyon szívesen látnálak Benneteket, elhihetitek:)

    VálaszTörlés
  4. Bizony nagyon finomat ebédeltetek, én is szívesen csatlakoztam volna.

    VálaszTörlés
  5. Én is megyek holnap délben, ha már a mairól lemaradtam! :) Nagyon finomat főztél, és jól kreatívan fejleszted tovább a meglévő alapanyagokat.

    VálaszTörlés
  6. Kati, természetesen jöhetsz:))

    Vicuska, köszönöm a dicséretet, abból "dolgozok" amim van... Te se maradjál le az ebédről:)

    VálaszTörlés