2011. december 16., péntek

Hekk párizsiasan, sárgarépás burgonyapürével

Hibák pedig azért vannak, hogy elkövessük őket!:) Nem mártottam lisztbe a palacsintatészta előtt a hekket, ezért lett olyan kis "lefolyós". De azért finom, ropogós lett.
Sárgarépás burgonyapüré.

13 megjegyzés:

  1. Ha nem mondtad volna..ilyen kis lefolyósan is megenném! Én ilyenkor nem palkó tésztát csinálok, csak kis liszttel elkeverem a tojit, és tejföllel hígítom, meg teszek hozzá fokhagymát, citromlevet, cukrot, borsot. Így is, úgy lecsúszna!)))

    VálaszTörlés
  2. Tea, nem hangzik rosszul a módszered:)

    Gabriella, köszönöm:)

    VálaszTörlés
  3. A napokban ettem halat, de szerintem most megint bevállalnék erről a tányérodról egy szeletet. Nagyon guszta!

    VálaszTörlés
  4. Jól hangzik! Teljesen jó így lefolyósan is, nem is kellett volna "mondanod" :)))

    VálaszTörlés
  5. Éva, köszi:)

    Kreatív konyha, szintén:)

    VálaszTörlés
  6. Roza, ez legyen a legnagyobb hibád,amit elkövetsz:)A répás krumplipürét ki fogom próbálni, nagyon jó ötlet:)

    VálaszTörlés
  7. Ha nem írod le, kedves Roza, észre sem vettem volna.

    VálaszTörlés
  8. Trollanyu, Rózsa, azért írtam le, nehogy azt gondolhassa bárki, hogy és azt hiszem, értő szem nem veszi észre?:)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép a karácsonyi design! Finom az étel.

    VálaszTörlés