2011. december 21., szerda

Tejszínes-hagymás csirkemell zöldborsós rizzsel.

Viszonylag hamar elkészült ma az ebédünk.

Hozzávalók:

1 cs. Maggi tejszínes-hagymás csirkealap
40 dkg csirkemell
3 dl tejszín
vaj3
3 dl rizs
3-4 evőkanál étolaj

petrezselyemzöld
2 marék zöldborsó

Elkészítése:

A Maggi fixen leírtak szerint elkészítjük a csirkét.
Amíg a csirke sül, elkészítjük a rizsköretet.
Tálalásnál a rizst frissen vágott petrezselyemzölddel szórjuk meg.

9 megjegyzés:

  1. Ma is nagyon finomat főztél, mint mindig:) Nálunk a csirkemell a legkelendőbb étel, bármilyen formában, bármikor:)

    VálaszTörlés
  2. Ez a finomság jólesne vacsorára! Küldesz? ;)))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta! De szívesen megkóstolnám akár most is ,ha maradt egy kicsike?:-))

    VálaszTörlés
  4. Jó ebéd, vagy vacsora, a csirkemell sok mindennel "turbózható", ilyen a tejszín is, jót tesz neki .

    VálaszTörlés
  5. wow...sounds especially tasty..
    just found your space Roza...love your space..
    excellent recipe collection with nice presentation..
    Am your happy follower now..:)
    do stop by mine sometime..
    Tasty Appetite

    VálaszTörlés
  6. Kedves Roza, akkor lefordítom Jay megjegyzését: wow, különlegesen ízletesnek hangzik, csak most találtam a blogodra, nagyon tetszik. Kitűnő recept gyűjtemény szép bemutatással. A követője vagyok a blogodnak mostantól, majd nézd meg a blogomat valamikor.

    VálaszTörlés
  7. Trollanyu, pedig nehezen találtam ki, mi legyen az ebéd:)

    Petra, Éva legközelebb küldök fénypostán:)

    Wanna, úgy ahogy mondod! Nagyon jó volt ezzel a tejszínes mártással.

    Jay, thank you very much!
    I look at your blog:)

    Trollanyu köszönöm a segítségedet!:)

    VálaszTörlés
  8. Kedves Roza, ez nagyszerű ebéd.

    VálaszTörlés