2012. január 18., szerda

Kanalas fánk

Farsang lévén, gondoltam, sütök fánkot. Nagyon szeretem a kelt tésztákat. Még akkor is, ha csak módjával ehetek mostanság belőle.

Aztán úgy alakult, hogy kissé elszöszmöszöltem a időt. Rendes szalagos farsangi fánkot már nem volt időm süti, így esett a választásom erre a - nálunk - kanalas fánknak nevezett kelt tésztára.



1 db fánk szénhidráttartalma: 26,6 gramm

14 megjegyzés:

  1. Imádom a fánkot, nagyon jól néznek ki, most jöhetne belőle pár darab...:)

    VálaszTörlés
  2. Nyissad az ablakot, dobok párat:))

    VálaszTörlés
  3. Hétvégén sütöttem fánkot, de annyira szeretem, hogy most is szívesen megenném... Nyitom Én is az ablakot... :)

    VálaszTörlés
  4. Én ma sütöttem rendes fánkot!Nagyon szeretjük!:)Ez a kanalas egyszerűbb, de biztosan nagyon finom!:)

    VálaszTörlés
  5. Szuper jól néz ki:) Valami hasonlót sütöttem már, finom volt. De mindegyik fánk finom:)

    VálaszTörlés
  6. Nálunk anyu szokta sütni, kell is szoljak neki, nagyon megkívántam tőled:)

    VálaszTörlés
  7. Itt a fánkszezon! Nagyon guszták. Én is szeretnék. Küldesz egy kis kóstolót?

    VálaszTörlés
  8. Jól néznek ki, most én is szívesen elfogadnék egy-kettőt! :)

    VálaszTörlés
  9. Ha farsang, akkor fánk:)szeretem, és ha készítek, nehezen tudok neki ellenállni.

    VálaszTörlés
  10. Kanalas, vagy nem, jöhetne egy adag :)!!

    VálaszTörlés
  11. Az az igazság, hogy év közben is szoktam fánkot sütni, de ilyenkor, amikor a szezonja is megkezdődik, ilyenkor esik a legjobban. Bármelyik fajtája:))

    VálaszTörlés
  12. Róza? Mi van, ha egy kis túrót keverek a tésztába vagy reszelt almát? Úgy nem próbáltad még? Trottyos lenne tőle?

    VálaszTörlés
  13. Tényleg, itt a fánk szezon! És mostmár van hozzá receptem is!!!! Megint köszi!

    VálaszTörlés
  14. Tea, megmondom őszintén, még sosem próbáltam másként. Fogalmam sincs, milyen lenne. Lehet, hogy isteni, lehet, hogy felejthető:)

    Zsófi, egészségetekre!:)

    VálaszTörlés