2012. május 15., kedd

Azért persze, hogy gondjaim vannak, enni eszünk:)

Vasárnap töltött dagadó volt az ebéd, melyet cserépben sütöttem meg és mellette sült burgonya.  Uborkasalátával kínáltam.
(A töltelék májjal, zsemlével, vöröshagymával, tojással, kevés olajjal, sóval, borssal, vágott petrezselyemzölddel készült.)

13 megjegyzés:

  1. Finom a töltött dagadó nagyon,kicsit macerás az elkészítése, ezért aztán jóformán csak húsvétkor készítjük :)

    VálaszTörlés
  2. Wanna, én egyszer-kétszer azért készítek évente, főleg, ha végképp nem tudom, mit készítsek:))

    Iri kedves, köszönöm:)

    VálaszTörlés
  3. Guszta lett, én még sosem készítettem!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon guszta és finom tud lenni!
    Jó régen csináltam pedig nagyon szeretjük!

    VálaszTörlés
  5. Lilla, Te próbáljad ki, ha még nem készítetted, Éva, akkor uccu, szánjad rá magadat:))

    VálaszTörlés
  6. Hű, de jól néz ki. Azon gondolkodtam, hogy a hétvégén Én is töltött húst készítek csak nem dagadót hanem egy egész pipit töltök majd meg.

    VálaszTörlés
  7. Juci, a töltött pipi is isteni finom:)

    VálaszTörlés
  8. Isteni eledel és van is dagadóm a mélyhűtőben... :-)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jól néz ki, szívesen ebédeltem volna nálatok! Majd legközelebb! :)

    VálaszTörlés
  10. Teller-Cake, egészségetekre!:)

    Hankka, szívesen láttalak volna:) De majd legközelebb:)

    VálaszTörlés
  11. Nálam a héten készül majd.
    Küldtem neked egy blogdíjat.
    Másold át a képet a blogomból. A további teendőket is ott találod.

    VálaszTörlés
  12. Rolvisa, köszönöm szépen:)

    VálaszTörlés