2012. július 7., szombat

Eperpudingos gyümölcsleves

Pontosan már nem is emlékszem rá, de valahol, valamelyik portálon olvastam, hogy a gyümölcslevest pudingporral sűrítették be... Akkor nem tetszett az ötlet, de ma, amikor összeállítottam kora reggel a gyümölcslevest, eszembe jutott ez a megoldás. Nos, az nem lehet, hogy ne próbáljam ki... El nem rontja, egészen bizonyos... És a habarást egy nagyon finom Dr. Oetker-féle epres pudinggal készítettem el. Az ízét jól feldobta:)
Epret úgysem ettünk az idén, legalább az illúziója megvan:)
Most éppen hűl a kádban a levesem, majd a fagyasztóba teszem, amíg jéghidegre lehűl... Szerintem jó lesz:))
Ma meggyből, őszi- és sárgabarackból, narancsból, almából és banánból készítettem a gyümölcslevest.

7 megjegyzés:

  1. de jó ám, ebben a hőségben! :)

    VálaszTörlés
  2. Jól behűtve isteni, csak nekem inkább desszert a gyümölcsleves:)Bár nagy melegben egész nap tudnám enni.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta a levesed, jól lehűtve igazán finom lehet! :) Én mindig pudinporral sűrítem, jól bevált, finom! :)

    VálaszTörlés
  4. Bizony, ebben a hőségben egész nap lehetne eszegetni:))

    Hankka ezek után én is így fogon készíteni:)

    VálaszTörlés
  5. Nem vagyok a gyümölcslevesek nagy híve, de ezt szívesen megkóstolnám :)

    VálaszTörlés
  6. Húúú, de megenném most jó hidegen ! Guszta :))

    VálaszTörlés
  7. Wanna, Mariann, bizony, finom hideg!:)

    VálaszTörlés